Loop bij ons je LIO!

VCO-Bunschoten is een positief ontwikkelende organisatie van 6 basis scholen; School met de Bijbel, van Amerongenschool, de Ark, de Grondtoon, de Vlucht en de Wegwijzer.

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste LIO-stagiaires voor het cursusjaar 2020-2021.

Sinds augustus 2009 zijn wij als partnerscholen verbonden aan de CHE te Ede en de Marnix Academie te Utrecht. Bij plaatsing van studenten hebben deze studenten voorrang. De ervaring leert dat niet alle LIO-plaatsen altijd ingevuld kunnen worden, dus ook andere LIO-stagiaires kunnen reageren.
 
De basisschool, de startdatum en de werkdagen worden in overleg met elkaar bepaald. Indien je een voorkeur hebt voor één van de bovenstaande basis scholen, mag je die natuurlijk kenbaar maken. De stagevergoeding voor de gehele periode bedraagt € 600!

Wij hanteren een speciale procedure voor de benoeming van een LIO-stagiaire (De Marnix Academie hanteert i.p.v. LIO de term ‘Praktijkleren’).
 
Indien je geïnteresseerd bent, ontvangen wij graag voor 20 april 2020 een sollicitatiebrief en CV op (t.a.v. Jannie van Halteren) of per post naar VCO Bunschoten, Postbus 83, 3750 GB  Bunschoten.
 
Contactpersoon: Jannie van Halteren ()