Snuffelstage | Guido

Vrijdag 30 november 2018 | 12.30 - 15.30 uur

Deze snuffelstage wordt als groep bezocht door ons.

De wereld verandert snel. En met die veranderingen moet je goed om kunnen gaan door onderzoekend, flexibel en creatief te zijn. Nu en later. Guido wil leerlingen voorbereiden op de maatschappij van de toekomst. We willen de leerlingen laten ervaren welke fascinerende dingen je kunt leren en bereiken door nieuwsgierig en inventief te zijn. Met deze insteek organiseren we dit najaar weer een snuffelstage met daarin, naast een kennismaking met het onderwijs op Guido, een speciale workshop van presentator Klaas van Kruistum, bekend van Checkpoint, Zapplive en Klaas Kan Alles. Hij onderzoekt in zijn programma’s met uitdagende proeven en experimenten uiteenlopende vragen. Tijdens de snuffelstage wordt ook dit jaar expliciet ruimte gegeven aan het VMBO.

 

Informatieavond | Guido

Di. 13, wo. 21 en di. 27 november 2018 | Start 19.45 uur

U bent van harte welkom op dinsdag 13 november of woensdag 21 november. Op dinsdag 27 november vindt een speciale voorlichtingsavond plaats over passend onderwijs. Op deze avond ontvangt u onder andere informatie over de ondersteuning op de locatie VMBO en over de i-AVO. Alle avonden vinden plaats in ons schoolgebouw aan de Paladijnenweg 253 in Amersfoort. Vanaf 19.45 uur staat de koffie voor u klaar. U bent van harte welkom!

 

OostwendeMarkt | Oostwende College

Donderdag 28 november 2018 | Van 19.30 tot 21.00 uur

Er wordt geen onderwijsmarkt meer georganiseerd. Wij hebben een OostwendeMarkt op de planning staan. Deze vervangt de informatieavond die we voorgaande jaren in december organiseerden. Ouders/verzorgers kunnen met allerlei vragen over het Oostwende bij ons terecht. Daarbij zullen wij stands hebben met informatie over bijvoorbeeld ondernemend onderwijs, het uitzendbureau, zorg/begeleiding, techniek, sport plus, leerlingenraad enz.

www.oostwende.nl

Open Huis | Oostwende College

Woensdag 30 januari 2019 | 19.00 - 21.00 uur

Net als elk jaar houden wij open huis om de sfeer te komen proeven bij ons op school. Alle docenten presenteren hun vak in de lokalen. Dit is een interactieve avond waarbij potentiële leerlingen kennismaken met onze school.

www.oostwende.nl